KRISTIINA

Olen työskennellyt jo  20 vuotta lastenneurologisten asiakkaiden kanssa sekä sairaalamaailmassa että kuntouttajana. Aloitin 1998 sijaisena HUS Lastenlinnan lastenneurologilla osastoilla ja sain valtavasti tietoa ja tukea työhöni moniammattillisissa työryhmissä työskennellessäni.

HUS Tietoteekissä pääsin perehtymään puhetta tukevan ja korvaavan komminikoinnin  (AAC) maailmaan; AAC-menetelmiin ja apuvälineisiin ja niiden käytön ohjaamiseen yhteisöille. Olemme yhdessä puheterapeutti Paula Herkmanin  kanssa Lastenlinnan Tietoteekissä työskennellessämme kehittäneet  Satakieli-varhaiskuntoutusohjelman.

Työskentelin vuosina 2005-2008 Suomen CP-liitto ry:n Puhevammaisten tulkkipalveluprojektissa, jonka puitteissa tiedotin ja koulutin paljon yhteisöjä puhevammaisuuteen ja kommunikointiin liittyen.  Samaan aikaan aloittelin kuntoutuksen parissa työskentelyä; ensin työntekijänä kuntoutusyrityksessä.

Vuodesta 2008 lähtien olen työskennellyt omassa yrityksessäni ja  tällä hetkellä tuotan puheterapiapalveluita Itä-Uudellamaalla.

Kiinnostus tunnetaitojen ohjaamiseen, eläinavusteisuus kuntoutuksessa ja innostus oppia uutta veivät minut Vihtiin EASEL Oy:n koulutukseen vuonna 2008.

Olen kouluttautunut ensin EASEL ohjaajaksi ja jatkanut siitä EASEL Coach opintoja  (yht 70 op), ja  valmistuin syksyllä 2017 EASEL Coach- Työnohjaajaksi . EASEL eli Experiental Social Emotional Learning on valmennusmenetelmä vaativan vuorovaikutustyön ammattilaisille . Tarjoan myös työnohjauspalveluita; miltä kuulostaisi hevosavusteinen työnohjaus, lampaiden lempeä läsnäolo tai metsän rauha osana sinun ammatillista kasvuasi ja kehitystäsi ?