TYÖNOHJAUKSEEN

EASEL Työnohjaus ja muutoksen mahdollisuus

Tarvitsemme toisiamme läpi koko elämämme. Olemme aina osa jotain suurempaa kokonaisuutta, rakennamme ympärillemme erilaisia verkostoja ja olemme osallisia yhteisöissä työssä ja vapaa-ajalla erilaisissa rooleissa, eri prosessien kautta.

Kohtaamme päivittäin tilanteita, ihmisiä ja asioita, jotka vaikuttavat meihin. Tunteita nousee ja ajatuksia syntyy. Mikään ei ole pysyvää, kaikki virtaa jatkuvasti. Tässä muutoksen ja prosessien virrassa kelluminen, pinnalla pysyminen, virran säätely ja tavoitteisiin pääseminen vaativat meiltä taitoja, valmiuksia ja tietoista kehittymistä.

Tarjoan EASEL työnohjausta Sinulle, joka tarvitset prosessiisi rinnallakulkijaa, haluat vahvistaa työskentelytapojasi, tutkia työtäsi vuorovaikutuksen näkökulmasta, haluat uudistua tai kaipaat muutosta, etsit uusia ratkaisuja, haluat ratkoa  haasteita, haluat tuulettaa kunnolla ja löytää uudestaan kateisiin joutuneen punaisen langan, työn ilon tai motivaation. Välillä asioita täytyy katsella kauempaa, toisesta näkökulmasta tai uusin silmin nähdäkseen lähelle, löytääkseen asian ytimen tai uuden ratkaisun.

Olen valmistunut EASEL Ohjaajaksi 2008 ja EASEL Coach- työnohjaajaksi 2017.

Ota yhteyttä ja jutellaan miten me voisimme auttaa Sinua ?